Vacature Trainer (Remote First Aid)

Wil jij bijdragen aan een betere wereld?

Als Remote First Aid Trainer bij Stichting Centre for Safety and Development (CSD) zorg jij ervoor dat non-profit organisaties en haar medewerkers in risicovolle gebieden zo veilig mogelijk kunnen reizen en werken.

CSD is een onafhankelijke non-profit organisatie gespecialiseerd in veiligheidstraining en advies voor internationaal werkende organisaties, zoals NGOs (o.a. Stichting Vluchteling en Artsen Zonder Grenzen), universiteiten en overheden.

Wij geloven dat medewerkers die zich inzetten om de nood van anderen te verminderen recht hebben op de beste veiligheidsvoorbereiding die er is. Hiermee ondersteunen wij hun goede werk.

Om ons enthousiaste team te versterken zoeken we een:

Trainer, gespecialiseerd in
Remote First Aid / Emergency First Response / Basic Life Support (+/- 36 uur per week)


Dit ga je doen als Remote First Aid Trainer

Samen met ons team van trainers en acteurs verzorg je Hostile Environment Awareness Trainingen (HEAT), waaronder onze Advanced HEAT Course en Basic HEAT Course. Je bent gespecialiseerd in Remote First Aid / Emergency First Response / Basic Life Support en pakt op termijn ook andere modules op. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor logistieke zaken rondom trainingen en help je mee met het ontwikkelen en borgen van modules.

Hier herken jij jezelf in

  • Minimaal twee jaar operationele geneeskundige ervaring.
  • Je hebt de functie van Medic, Combat Life Saver of Algemeen Militair Verpleegkundige vervuld of een gelijkwaardige civiele functie.
  • Minimaal twee jaar ervaring met het geven van medische trainingen.
  • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in risicogebieden.
  • Je bent didactisch sterk en hebt ervaring met simulaties.
  • MBO/HBO niveau.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Franse taal is een pré.
  • Flexibel inzetbaar (geen vaste werktijden).
  • Je bent bereid om avonden en incidenteel in weekenden te werken.
  • Bereid om in risicogebieden te werken.


Wat wij je kunnen bieden

Wij bieden een salaris afhankelijk van jouw opleiding, ervaring en leeftijd. Het betreft een functie voor +/- 36 uur per week (afhankelijk van inzetbaarheid op diverse modules), en voorlopig een aanstelling voor bepaalde tijd.

Waarom je bij CSD wil werken

In een hecht en klein team ben je medeverantwoordelijk voor uitdagende en unieke trainingen. Je groep bestaat uit enthousiaste, kritische en gepassioneerde deelnemers uit de internationale non-profit gemeenschap. Wij geloven in de kracht van ervaren. Door middel van hyperrealistische simulaties met veel acteurs, echte wapens en een overtuigend achtergrondverhaal kan de deelnemer oefenen in gevaarlijke situaties. Hierdoor leer je bewuster handelen, je hebt het immers al eens eerder meegemaakt. 

Solliciteer!

Ben jij de persoon die we zoeken, dan maken we graag kennis met je! Stuur je motivatiebrief en CV op naar backoffice@centreforsafety.org. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Henrico Kroek via +31 (0)33-4630293.