Vacature

Wij zoeken een Sales & Account Manager

Stichting Centre for Safety and Development (CSD) is een onafhankelijke non-profit organisatie gespecialiseerd in veiligheidstraining en advies voor internationaal werkende organisaties. Hierbij kun je denken aan NGOs (o.a. War Child en Artsen Zonder Grenzen), universiteiten en overheid.

Wij helpen deze organisaties en hun medewerkers om in risicovolle gebieden zo veilig mogelijk te reizen en te werken. Onze visie is dat iedere reiziger en expat die werkt aan een betere wereld de beste veiligheidsvoorbereiding krijgt die mogelijk is.

De diensten van CSD worden wereldwijd als top-notch gezien. Onze diensten zijn van hoge kwaliteit omdat wij geloven dat medewerkers die zich inzetten om de nood van anderen te verminderen recht hebben op de beste voorbereiding die er is.

Daarvoor ondersteunen wij organisaties die werken in uitdagende gebieden zoals Afghanistan, Mali of Congo. Met onze diensten verlagen wij het risico voor deze organisaties en hun medewerkers. Hiermee ondersteunen wij hun goede werk.

Op ons kantoor in Amersfoort werken we met een team van negen professionals. Daarnaast zijn ongeveer 50 freelancers betrokken bij CSD. We zijn op zoek naar een enthousiaste:

Sales & Account Manager (32 uur per week)

 

Wat houdt de functie in?

Het is jouw taak om warm contact te onderhouden met onze vaste relaties en hen op de hoogte te houden van de snelle ontwikkelingen in ons werkgebied en van onze diensten. Daarbij ben je zelfstanding op zoek naar organisaties die ons niet kennen en zoek je mogelijkheden hoe wij deze organisaties met onze diensten kunnen ondersteunen. In de praktijk zal je veel huidige en nieuwe relaties bezoeken nadat je zelf afspraken hebt gemaakt. In ons CRM log je jouw werkzaamheden en houd je het offerte traject in de gaten.

 

Profiel:

  • Je hebt HBO of universitair niveau.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Franse taal is een pré.
  • Je bent een energiek en enthousiast persoon.
  • Je legt makkelijk contact met mensen.
  • Je pakt graag de telefoon op om contacten bij te praten, afspraken te maken en langs te gaan.
  • Nieuwe mensen en organisaties leren kennen en daarvoor zelfstanding contact leggen is jouw tweede natuur. Je hebt bewezen dat je deze kansen ziet en voortvarend aanpakt.
  • Omgaan met relaties op zowel operationeel- als directieniveau is voor jou geen probleem.
  • Je bent in staat een offertetraject methodisch af te handelen. Je voelt je verantwoordelijk voor je doelstellingen en behaald deze ook.
  • Ervaring met tenders (schrijven en coördineren) is een pré.

 

Wat bieden we?

Je gaat werken in een klein team van betrokken professionals in een werkklimaat waarin je volop ruimte hebt om je kwaliteiten te ontplooien. Wij bieden een salaris op basis van Cao Sociaal Werk. Inschaling is afhankelijk van jouw opleiding, ervaring en leeftijd. Het betreft een functie voor 32 uur per week, en voorlopig een aanstelling voor bepaalde tijd.

 

Hoe kun je solliciteren?

Denk jij de persoon te zijn die we zoeken en dat dit de baan is die jij zoekt, dan maken we graag kennis met je! Stuur je motivatiebrief en CV voor maandag 8 juli 2019 naar backoffice@centreforsafety.org onder vermelding van “SAM”. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tijs Brugman via +31 (0)33-4630293.