Vacature

Wij zoeken een trainer gespecialiseerd in First Aid / Emergency First Response

Stichting Centre for Safety and Development (CSD) is een onafhankelijke non-profit organisatie gespecialiseerd in veiligheidstraining en advies voor internationaal werkende organisaties. Hierbij kun je denken aan NGOs (o.a. War Child en Artsen Zonder Grenzen), universiteiten en overheid.

Wij helpen deze organisaties en hun medewerkers om in risicovolle gebieden zo veilig mogelijk te reizen en te werken. Onze visie is dat iedere reiziger en expat die werkt aan een betere wereld de beste veiligheidsvoorbereiding krijgt die mogelijk is.

De diensten van CSD worden wereldwijd als top-notch gezien. Onze diensten zijn van hoge kwaliteit omdat wij geloven dat medewerkers die zich inzetten om de nood van anderen te verminderen recht hebben op de beste voorbereiding die er is.

Daarvoor ondersteunen wij organisaties die werken in uitdagende gebieden zoals Afghanistan, Mali of Congo. Met onze diensten verlagen wij het risico voor deze organisaties en hun medewerkers. Hiermee ondersteunen wij hun goede werk.

Op ons kantoor in Amersfoort werken we met een team van negen professionals. Daarnaast zijn ongeveer 50 freelancers betrokken bij CSD. We zijn op zoek naar een enthousiaste:

Trainer gespecialiseerd in First Aid / Emergency First Response (+/- 20 uur per week)

 

Wat houdt de functie in?

Het is jouw taak om Hostile Environment Awareness Trainingen te verzorgen voor onze deelnemers. Je bent gespecialiseerd in First Aid / Emergency First Response en bij voorkeur pak je ook andere modules op, zoals Security Awareness en Field Safety Skills. Daarnaast help je mee met het ontwikkelen en borgen van de modules.

 

Profiel:

  • Je bent een energiek en enthousiast persoon.
  • Je legt makkelijk contact met mensen.
  • Je bent didactisch sterk en hebt ervaring met simulaties.
  • Je hebt HBO niveau.
  • Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift. Kennis van de Franse taal is een pré.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in risicogebieden.
  • Bereid om avonden te werken.
  • Bereid zijn om af en toe weekenden en in risicogebieden te werken.
  • Je bent flexibel inzetbaar (geen vaste werktijden).

 

Wat bieden we?

Jij bent medeverantwoordelijk voor uitdagende en unieke trainingen. Je groep bestaat uit enthousiaste, kritische en gepassioneerde deelnemers uit de internationale non-profit gemeenschap. Je gaat werken in een klein team van betrokken professionals in een werkklimaat waarin je volop ruimte hebt om je kwaliteiten te ontplooien.

Wij bieden een salaris op basis van Cao Sociaal Werk, schaal 8. Inschaling is afhankelijk van jouw opleiding, ervaring en leeftijd. Het betreft een functie voor +/- 20 uur per week (afhankelijk van inzetbaarheid op diverse modules), en voorlopig een aanstelling voor bepaalde tijd.

 

Hoe kun je solliciteren?

Denk jij de persoon te zijn die we zoeken en dat dit de baan is die jij zoekt, dan maken we graag kennis met je! Stuur je motivatiebrief en CV voor 6 mei 2019 naar backoffice@centreforsafety.org onder vermelding van “Trainer”. Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Tijs Brugman via +31 (0)33-4630293. Informatie over CSD vind je op onze website (www.centreforsafety.org)